Geert Selderslaghs

Web & Applicatie ontwikkelaar - Front end - Back end - Drupal

Diensten

brush

Wireframing en Webdesign

Tijdens het webdesign en wireframing proces zorgen wij voor de eerste fase van het ontwerpen en vormgeven van een professioneel design voor uw website of applicatie. Dit verloopt in verschillende stappen van wireframing naar ontwerpen van stijlvolle photoshop mockup, en het omzetten naar de benodigde opmaaktalen.

developer_mode

Webontwikkeling

Webontwikkeling bestaat voornamelijk uit alles wat met het realiseren van een website te maken heeft zoals webdesign omzetten naar een dynamische pagina, client-side en server-side-programmeren, opzetten van CMS systemen, werken met scripting frameworks, ontwikkelen van aangepaste modules/features en het beheer van webservers.

important_devices

Applicatie ontwikkeling

Applicaties kunnen tal van voordelen bieden voor uw bedrijf of organisatie, zo kan u processen binnen uw bedrijf versoepelen door de automatisering van processen. Wij bieden tal van mogelijkheden volledig aangepast naar uw behoeften.

flash_on

Hosting en service

Dankzij onze performance servers die optimaal zijn geconfigureerd naar de benodigde specificaties voor uw website, hoeft u zich absoluut geen zorgen te maken over de laadsnelheid van uw site. Bovendien kunnen wij een extra service leveren om uw website up to date te houden met de laatste updates.

art_track

Content management system

Wanneer u zelf de inhoud wil beheren op uw website, kan u kiezen voor een CMS systeem. Wij werken met het krachtigste CMS systeem ter wereld, Drupal. Drupal wordt gebruikt door tal van bedrijven en organisaties om zelf de inhoud op de website te beheren. Wij bieden onze diensten aan voor het volledig opzetten en configureren van het CMS, ontwerpen en ontwikkelen van kleine tot geavanceerde themas en modules in Drupal 8, volledig aangepast naar wens.